Meiltä saatte valmiit järjestelmät asennettuna "avaimet käteen" -periaatteella. Mikäli ostatte koko järjestelmän meiltä, voitte olla huoletta, sillä käytämme ainoastaan laadukkaiden valmistajien tuotteita. Asennuspalvelumme asentaa audiojärjestelmät, kaksoisakkujärjestelmät, karttaplotterit, kaiut, maasähköjärjestelmät... mitä ikinä mieleenne tuleekaan.

Kokemusta meillä on useista eri merkkisistä, mallisista ja kokoisista veneistä aina pienistä pulpettiveneistä suuriin huviveneisiin. Olemme valtuutettu Mastervolt asennus- ja myyntiliike. Tarvittaessa asennamme myös itse hankkimanne tuotteet, kunhan ne täyttävät Suomessa vaadittavat vaatimukset.


Asennuspalvelu

Venesähkötöiden lisäksi teemme vastaavia asennuksia myös autoihin, traktoreihin, peräkärryihin, kuorma-autoihin yms.

Olemme asentaneet mm. peruutustutkia, peruutuskameroita, audiojärjestelmiä, lisävaloja... ja korjanneet erilaisia sähkövikoja erilaisissa kulkuneuvoissa.

Nykyisin suoritamme myös kiinteistöjen sähköasennuksia tietyin rajoituksin. Olemme oikeutettu kaapeloimaan ja kytkemään sähköverkkoon yksittäisiä sähkölaitteita ja sähkölaitteistoja, esimerkiksi sähkömoottorit, yksittäiset valaisimet ja pistorasiat, lämmitysjärjestelmät, kiukaat yms.


Asennuspalvelu, muut asennukset